LOunGe

Evenementen

Voor elk evenement een formule.

Ons huiselijk en warm ingerichte zaal is geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen zoals vergaderingen, recepties, walkingdinners, feestjes etc.

LOunGe

Ontdek onze formules.

Recepties

Recepties kunnen tot 70 personen. We stellen een assortiment aan hapjes samen waaruit u op voorhand kunt kiezen.

Walkingdinner: tot 70 personen

Een walkingdinner is de perfecte manier om met een grote groep te dineren en toch met iedereen een praatje te maken. Uw gasten kunnen in receptiestijl rondwandelen terwijl wij hen de gerechtjes aanbieden. Er worden meerdere gerechten geserveerd zodat niemand met honger huiswaarts keert.

Dinner of lunch in groep: tot 35 personen

Voor grotere groepen die graag apart zitten maken we een voorstel op maat. Tot 14 personen kan u ook terecht in onze kleinere zaal.

Teambuilding & opleidingen

Brasserie Flor werkt samen met een paar leuke, originele en leerrijke partners om uw team te versterken. Sommige concepten zijn hier ter plaatse, andere op verplaatsing. Dit alles in combinatie met een culinaire verwennerij in Brasserie Flor.

Feestjes: tot 80 personen

We bieden feestjes op maat aan, helemaal naar jullie wens. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Koffietafels: Tot 45 personen

Ook voor de droevige momenten van het leven is onze warme, huiselijke zaal geschikt. Er zijn verschillende formules mogelijk.

Lekker eten in combinatie met een vergadering of meeting

Uw vergadering of meeting combineren met een originele lunch, culinair diner of een ongedwongen after meeting met een knabbel? Alles is mogelijk in Brasserie Flor. We maken met plezier een voorstel op maat voor u.

Contactgegevens

{-- resultMessage --}