ovER ONS

Alleen kan je niks, je moet het samen doen! (Johan Cruyff)

Één vereiste! Positivisme!

Ons team bestaat uit mooie en gepassioneerde karakters. Ze moeten zichzelf zijn en hun eigen kwaliteiten optimaal boven halen. Ontwikkel je eigen stijl! Iemand iets opleggen werkt remmend. Het werk moet gezellig zijn. Dit stralen we ook uit naar onze klanten.

 • Mensen en ervaringen

  We geven de collega’s graag de vrijheid om zich te ontwikkelen, om zo je eigen identiteit en creativiteit te krijgen. Laat zien wie je bent!

 • In het hart van de Kempen

  De prachtige, 18de-eeuwse hoeve van boer “Van Hove”, straalt authenticiteit uit.

  We proberen dit de inrichting zo goed mogelijk te bewaren.

  Brasserie Flor ligt aan de rustige kant van de kerk van Beerse, met een mooi uitzicht op het groene Park.

 • Vakmanschap

  De basis leer je op school en de passie zit in de genen. Die passie wordt ook gevoed door jaren van ervaringen. Ze is nodig voor het vakmanschap en de opofferingen om perfectie te bereiken.

 • Skills can be taught. Character you either have or you don't.

 • fLOR tEAM

 • Steffi Van de Sande

  There is something about Steffi! Als ze begint te lachen wordt heel de zaal vrolijk. Ze is een meester in het ‘soigneren’ van de gasten. Ze is de rots in de branding als het erg druk is.

  Ondertussen is Steffi de zaakvoerster van De Louis in Turnhout, een kleine brasserie dat zich focust op ontbijten, lunch en koffie. Dit in samenwerking met Brasserie Flor.

  Ze is namelijk niet helemaal weg uit Brasserie Flor. Ze vervult nog een belangrijke functie. Deze moeder van twee organiseert alle personeelszaken en houdt de zaak recht als Piet-Hein en Doortje er niet zijn.

  www.de-louis.be

  Piet-Hein & Doortje  Zaakvoerders

  Piet-Hein en Doortje leerde elkaar kennen in de Parkgroep. De groep van horecazaken in Turnhout waar ze de knepen van het vak leerden.

  Piet-Hein in het management, Doortje meer operationeel. Hun gedeelde passie van de horeca, maar vooral van het verre reizen bracht hen bij elkaar!