Onze vergaderruimtes

Onze vergaderruimtes zijn comfortabel en goed uitgerust met alle gewenste didactische materialen. Het Flor-team zal ervoor zorgen dat alles geregeld wordt. Zo kunnen uw medewerkers of uw klanten creatief en gefocust vergaderen.

WORK
AND
MEET

Boost je productiviteit in een inspirerende omgeving.

In Brasserie Flor maken we de chemie tussen het nuttige en het aangename. Ontsnap aan de werksfeer en laat uw creativiteit de loop in een authentieke omgeving. Dit in combinatie met een culinaire verwennerij. Een uitgebreide lunch of dinner, een sharing menu, een broodjeslunh of liever iets op maat. Neem contact op voor een voorstel.

Catering

Op aanvraag verzorgt Brasserie Flor ook uw catering tot 200 personen op verplaatsing. Contacteer ons voor een offerte op maat.

 • Flower room
  1

  De flower room in de voormalige bloemenwinkel is een multifunctionele ruimte met veel daglicht. Ze is geschikt voor vergaderingen in verschillende opstellingen, opleidingen, productvoorstellingen, workshops, degustaties etc.

 • Living room
  2

  Deze kleinere ruimte is ideaal voor vergaderingen, boardmeatings, private lunches of dinners etc. Ook als breakout-ruimte is de Living room uitermate geschikt.

 • Het Tuinhuis
  3

  Haal meer uit uw off-site vergaderingen in deze multifunctionele ruimte. Het Tuinhuis is uitermate geschikt voor vergaderingen, inspirerende brainstormsessies, workshops en boardmeetings.

 • Brasserie
  4

  Voor de brasserie bestaat ook de mogelijkheid om privé af te huren voor een groter event of familiefeest

Contactgegevens

{-- resultMessage --}